Met Tech Data en Azure profiteert u binnen een handomdraai van de hybride cloud

 
 

Bied uw klanten een echt consistente ervaring op de hybride cloud met behulp van uitgebreide Azure-cloudfuncties. Verminder complexiteit en risico met het platform, de tools en services die zijn gemaakt om samen te werken op omgevingen op locatie en in de cloud. Stel uw klanten in staat om hun applicaties consistent op te bouwen en te implementeren, naadloos data te beheren, documenten overal te openen met single sign-on, en geïntegreerde beveiligings- en beheerfuncties te leveren op locatie en in de cloud.

Waarom Microsoft CSP met Tech Data

Tech Data ondersteunt u bij de ontwikkeling van cloudvoorzieningen voor uw klanten. Ons deskundige team helpt u ultramoderne technologie, en oplossingen en services te bieden aan uw klanten.

Tech Data heeft veel unieke resources waarmee u naadloos kunt overstappen op de cloud. Dankzij ons uitgebreide cloudportfolio van oplossingen en services, toonaangevende platform en speciale resources kunt u uw cloudbedrijf ontwikkelen en schalen.


Cloudinfrastructuur

Help uw klanten zich met de cloud mee ontwikkelen en groeien zodat ze hun bedrijf kunnen schalen, flexibeler maken en een nieuwe reeks functies kunnen implementeren met Azure.

Meer informatie

Applicatie-innovatie

De moderne basis om de geavanceerde toepassingen waar klanten naar op zoek zijn te ontwikkelen, te onderhouden en op de markt te brengen.

Meer informatie

Data en Artificial Intelligence (AI)

De beste manier waarop bedrijven zich tegenwoordig van de concurrentie onderscheiden, is door dataplatforms te optimaliseren en AI-technologie in te zetten. Laat deze kans niet voorbij gaan aan uw klanten.

Meer informatie

Modernisering datacentrum

Tech Data heeft een programma ontwikkeld waarmee uw bedrijf naadloos en veilig van het huidige datacentermodel over kan stappen naar een model waarop u waardevolle cloudservices en datacenters kunt bouwen.

Meer informatie

IoT

Tech Data kan u helpen bij de implementatie van IoT en het omgaan met de grote uitdagingen die de ontwikkeling van een IoT-project met zich meebrengt.

Meer informatie

SAP op Azure

Tech Data beschikt over een volledige set professionele services en oplossingen waarmee u SAP-oplossingen op Azure kunt gebruiken en uw klanten meer waarde kunt bieden.

Meer informatie

Remote Work

Tech Data can help you to deploy, manage and scale virtualised Windows desktops and apps in minutes

Learn more

Ontvang exclusieve content

Ontdek hoe u met Tech Data de flexibiliteit heeft om uw cloudbedrijf op te zetten en sneller Microsoft CSP kunt worden. 

Campagne ondersteuningsbeëindiging

Campagne ondersteuningsbeëindiging

Help uw klanten hun infrastructuur te moderniseren. Verlaag de kosten, verhoog de schaalbaarheid en flexibiliteit zodat ze hun zakelijke activiteiten omhoog of omlaag kunnen schalen.

Meer informatie
Neem deel aan onze events

Neem deel aan onze events

Van webinars tot workshops: ontdek welke Microsoft CSP- en Tech Data-events er worden gehouden en meld u aan.

Meer informatie
Registreren: word Azure CSP met Tech Data

Registreren: word Azure CSP met Tech Data

Een CSP worden met Tech Data is heel makkelijk. U hoeft alleen een account bij ons te hebben en dit formulier in te vullen.

Nu registreren

CSP versus other licencing

If you have customers buying Microsoft products is Open or SPLA you might want to consider migrating them to CSP as it’s more profitable and flexible. Tech Data will support you with the enablement, business and marketing planning that you will need to make this transformation. The reasons to move to CSP from each licencing model are displayed below.

Open

Open is not scalable. You have more flexibility through CSP. You are already experienced in selling office 365. Open is no longer the only model available through distributions.

SPLA

Your are experienced with a monthly rhythm. Hosting office through SPLA is typically more expensive and not licence friendly. CSP allows you to offer Office on top of their existing offerings.