Modernisering datacentrum: bouwen voor de toekomst

 
 

Cloud- en beheerde services spelen een steeds belangrijkere rol voor steeds meer organisaties. Tech Data heeft een programma ontwikkeld waarmee bedrijven naadloos en veilig van het huidige datacentermodel over kunnen stappen op een model waarop u waardevolle cloudservices en datacenters kunt bouwen die gericht zijn op de toekomst. Zo kunt u voldoen aan de vereisten van uw klanten en helpt u uw eigen bedrijf groeien.

Een volledige set professionele services en oplossingen

In nauwe samenwerking met Microsoft hebben we het voortouw genomen en partners geholpen om mee te doen aan cloudprogramma's zoals Microsoft CSP en om over te stappen naar de cloud. Ons programma voor de modernisering van datacentra is gewoonweg de volgende stap in onze ontwikkeling en van het migratieplan.

Het is specifiek gericht op partners die hun bestaande beheerde services en cloudactiviteiten willen uitbouwen en biedt een volledig plan voor DC-migratie. De eerste stap hierbij is een beoordeling van uw huidige capaciteiten en het opzetten van een overgangs- en optimalisatietraject.

Wij hebben de ervaring, capaciteiten en schaal in huis om uw datacenter en bedrijf te transformeren. Met Tech Data kunt u profiteren van hybride en hyperscale cloudservices. Wij zorgen dat u uw klantenbasis behoudt en nieuwe klanten werft zodat uw bedrijf kan groeien. 

Ontvang exclusieve content

Ontdek waarom u Microsoft Cloud Solution Provider bij Tech Data moet worden

Neem deel aan onze events

Neem deel aan onze events

Van webinars tot workshops: ontdek welke Microsoft CSP- en Tech Data-events er worden gehouden en meld u aan.

Meer informatie
Word Azure CSP met Tech Data

Word Azure CSP met Tech Data

Een CSP worden met Tech Data is heel makkelijk. U hoeft alleen een account bij ons te hebben en dit formulier in te vullen.

Registreren