Help uw klanten hun infrastructuur te moderniseren en kosten te verlagen

 
 

Windows Server en SQL Server

De ondersteuning voor Windows Server en SQL Server wordt bijna beëindigd. Bedrijven staan mogelijk bloot aan aanvallen of voldoen niet aan de regels in de branche zoals de AVG.  Daarbij kunnen de onderhoudskosten omhoog gaan aangezien uw klanten zowel oude hardware als software moeten onderhouden.

De ICT-infrastructuur van uw klanten moderniseren

Digitale transformatie is de standaard geworden binnen de branche. Door de ICT-infrastructuur van uw klanten te moderniseren, geeft u ze de flexibiliteit om hun bedrijfsvoering eenvoudig omhoog of omlaag te schalen. Als u hun applicatiestack naar de Microsoft Cloud verplaatst, kan de klant zijn bedrijf en infrastructuur bovendien beter beveiligen, en technologieën toekomstbestendig maken.

Met de overstap naar Azure kunt u optimaal gebruikmaken van ingebouwde technologieën voor betere prestaties en kunt u volwaardig kostenbeheer- en optimalisatie inschakelen. En dit alles terwijl u de totale jaarlijkse kosten verlaagt.  Klanten krijgen zelfs drie jaar gratis beveiligingsupdates.  Deze besparingen zijn beter voor uw inkomsten en houden budget vrij voor innovatie en nieuwe services die meer concurrentievoordeel opleveren.

Ontvang exclusieve content

Ontdek hoe u de ICT-infrastructuur van uw klanten transformeert

Neem deel aan onze events

Neem deel aan onze events

Van webinars tot workshops: ontdek welke Microsoft CSP- en Tech Data-events er worden gehouden en meld u aan.

Meer informatie
Word Azure CSP met Tech Data

Word Azure CSP met Tech Data

Een CSP worden met Tech Data is heel makkelijk. U hoeft alleen een account bij ons te hebben en dit formulier in te vullen.

Registreren