Moderniseer uw SAP-omgeving voor de toekomst

 
 

Cloud- en beheerde services

Cloudtechnologie is verder geëvolueerd dan de manier waarop wij ICT implementeren en beheren, en neemt de huidige bedrijfsvoering op de schop én verlaagt de infrastructuurkosten.  In 2025 zullen SAP-klanten in de hele wereld zich moeten aanpassen aan de SAP-roadmap voor digitale transformatie om nieuwe bedrijfsmodellen, operationele efficiëntie en klantervaringen te creëren. 

Een volledige set professionele services en oplossingen

Tech Data biedt een volledige set professionele services en oplossingen zodat klanten SAP-oplossingen met Azure kunnen gebruiken. Zo hebben de klanten toegang tot innovatieve oplossingen en services van meerdere leveranciers en partners, kunnen ze hun ICT-infrastructuur moderniseren, en kunnen ze geavanceerdere bedrijfsprocessen ontwikkelen. 

Tech Data-partners kunnen hun zakelijke partners helpen bij de integratie van SAP in Azure door het volgende te doen:

  • Moderniseren van hosting-infrastructuur
  • Migratie van SAP-workloads
  • Creëren van nieuwe zakelijke toepassingen

Ons programma voor de integratie van SAP in Azure is specifiek gericht op partners die bestaande beheerde services en cloudvoorzieningen willen uitbreiden en ontwikkelen bij zakelijke klanten. Het biedt een volledig proces voor de migratie van SAP-workloads, met als eerste stap pre-sales support voor klantbetrokkenheid om te laten zien hoe rendabel het is om over te stappen op de cloud. 

Ontvang exclusieve content

Ontdek waarom u Microsoft Cloud Solution Provider bij Tech Data moet worden

Ontdek de click-to-run-oplossingen op basis van Azure van Tech Data

Ontdek de click-to-run-oplossingen op basis van Azure van Tech Data

Ban complexiteit uit, maak uw bedrijf flexibeler en breng producten sneller op de markt.

Beëindiging van Windows Server- en SQL Server-ondersteuning

Beëindiging van Windows Server- en SQL Server-ondersteuning

Help uw klanten hun infrastructuur moderniseren met Azure. Verlaag de kosten, verhoog de schaalbaarheid en flexibiliteit zodat ze hun zakelijke activiteiten omhoog of omlaag kunnen schalen.

Meer informatie
Word Azure CSP met Tech Data

Word Azure CSP met Tech Data

Een CSP worden met Tech Data is heel makkelijk. U hoeft alleen een account bij ons te hebben en dit formulier in te vullen.

Nu registreren