Modern Workplace

Agile. Instinctief. Veilig.

 
 

Werkomgevingen zijn ingrijpend veranderd.

Werknemers moeten vanaf de locatie van hun keuze, over alle voorzieningen van een traditioneel kantoor kunnen beschikken. Dit kan enkel worden gerealiseerd met samenwerkingstools, productiviteitsoplossingen en totaalbeveiliging.

De voordelen van Microsoft 365 met Tech Data

Door uw Modern Workplace-klanten te voorzien van Microsoft 365 kunnen zij ongeacht hun locatie gebruikmaken van alle samenwerkings- en productiviteitstools.

De slimme totaaloplossing van Microsoft 365, voorziet in krachtige beveiligings- en mobiliteitsfuncties waarmee uw klanten hun productiviteit en onderlinge samenwerking kunnen optimaliseren zonder zich zorgen te hoeven maken over het gebruikte platform.

Door Microsoft 365 aan te bieden met Tech Data, optimaliseert u uw dienstverlening met onze gratis services, ondersteuning, oplossingen en expertise.

  • Services – Met inbegrip van centraal licentiebeheer, financiële abonnementsmodellen en aflevering op de eerstvolgende dag.
  • Ondersteuning – Professionele technische 24/7 ondersteuning voor alle Microsoft-technologieën, zodat uw klanten te allen tijde operationeel blijven.
  • Oplossingen – Lever de volledige Microsoft 365 suite, aangevuld met talrijke complementaire oplossingen met toegevoegde meerwaarde.
  • Vaardigheden – Volg de officiële training en certificering voor verkopers in uw eigen tempo en de behoeftes van uw team.

Tech Data heeft veel unieke bronnen die uw overgang naar cloud naadloos maken. Ons uitgebreide cloudportfolio met oplossingen en services, het beste platform in de klas en speciale resources helpen u bij het opbouwen en schalen van uw cloudactiviteiten.


Samenwerking en productiviteit

Voorzie teams van de beste samenwerkingstools voor de beste resultaten, ongeacht hun locatie.

Meer informatie

Beveiliging

Tech Data helpt u bij het in elkaar zetten en leveren van geavanceerde veiligheidsfuncties en vereenvoudigd databeheer.

Meer informatie

Download ons productoverzicht

Ontdek waarom u Microsoft cloud-oplossingen moet aanbieden met Tech Data.

Tech Data Academy

Tech Data Academy

Werk aan je vaardigheden met de allernieuwste officiële Microsoft-training en -certificering van Tech Data Academy.

Meer informatie
Neem deel aan onze events

Neem deel aan onze events

Van webinars tot workshops: ontdek welke Microsoft CSP- en Tech Data-events er worden gehouden en meld u aan.

Meer informatie
Word een CSP met Tech Data

Word een CSP met Tech Data

Een CSP worden met Tech Data is heel makkelijk. U hoeft alleen een account bij ons te hebben en dit formulier in te vullen.

Registreren