Moderne desktop

 
 

Upgrade uw klanten naar Microsoft 365

Tech Data ondersteunt u bij het upgraden van uw klanten naar Microsoft 365 (waaronder Windows 10 Enterprise en Office 365 ProPlus) en helpt u alles uit deze opportunity voor beheerde services te halen.

Met dit nieuwe aanbod voorziet u uw klanten van geavanceerde beveiliging zodat ze hun bedrijf kunnen beschermen tegen de nieuwste aanvallen. De implementatie en het beheer zijn simpel dankzij de naadloze onboarding. Eindgebruikers hebben altijd toegang tot de nieuwste technologie, productondersteuning en -aanbevelingen.

Verhoog sneller uw inkomsten met de financiële mogelijkheden van de moderne desktop:

  • Onderhoud een langlopende relatie met uw klant door een aantal beheerde services te bieden.
  • Onderscheid uzelf en voeg waarde toe aan uw aanbod met behulp van geavanceerde oplossingen met daarin inbegrepen uw eigen intellectuele eigendom.
  • Grijp de kans aan om de deal te vergroten met toegevoegde add-ons, cross-selling en upselling.

Microsoft 365

Microsoft 365 biedt een simpele oplossing voor bedrijven die niet afhankelijk zijn van een Active Directory-domeincontroller, en helpt medewerkers om productief samen te werken middels Office 365.

Meer informatie

Windows 10 Enterprise

Windows 10 Enterprise is ontwikkeld voor grote en middelgrote organisaties en biedt een uitgebreid apparaat- en appbeheer.

Meer informatie

Office 365

Office 365 bestaat uit een reeks Microsoft-productiviteitstoepassingen in één pakket zodat gebruikers samen documenten kunnen maken en hieraan kunnen samenwerken zoals zij dat willen en wanneer zij dat willen.

Meer informatie

Met Tech Data krijgt u de expertise die u nodig heeft zodat u uw klanten kunt helpen toegang tot gevoelige informatie te beheren, bedrijfsdata op verschillende apparaten te beschermen, en hun bedrijf te beveiligen tegen schadelijke bijlagen, verdachte links en andere cyberaanvallen. U kunt ze begeleiden, aanbevelingen doen en adviseren over best practices om bedrijfsdata veilig te houden met simpele en rendabele oplossingen voor de klanten, en ze uw toegevoegde services aanbieden. 

Ontvang exclusieve content

Ontdek waarom u Microsoft Cloud Solution Provider bij Tech Data moet worden

 

Word een CSP voor de moderne werkplek met Tech Data

Word een CSP voor de moderne werkplek met Tech Data

Een CSP voor de moderne werkplek worden met Tech Data is heel makkelijk. U hoeft alleen een account bij ons te hebben en dit formulier in te vullen.

Registreren
Leverancier van oplossingen voor de moderne werkplek

Leverancier van oplossingen voor de moderne werkplek

Zorg voor meer databescherming bij de klant en vergroot de marges met een moderne werkplek

Meer informatie