Beveiliging van de moderne werkplek

 
 

Cyberaanvallen zijn een van de grootste uitdagingen waar bedrijven en grote en kleine openbare organisaties mee te maken krijgen. 43% van die aanvallen zijn gericht op MKB's die vaak niet de mogelijkheid hebben om zichzelf te beschermen. Tech Data helpt u bij het in elkaar zetten en leveren van geavanceerde veiligheidsfuncties en vereenvoudigd databeheer via beveiligingsoplossingen op basis van Microsoft 365. 

Word de deskundige adviseur

Profiteer sneller van meer inkomsten via de financiële kansen die de Microsoft 365-veiligheidsoplossingen bieden, en die tijdens de digitale transformatie van de klant zorgen voor naleving van de wetten en regels:

  • Gegevensbescherming: zorg dat documenten, e-mails en andere data alleen worden bekeken door bevoegde personen.
  • Bescherming tegen aanvallen: snelle reactie op geavanceerde cyberaanvallen.
  • Identiteits- en toegangsbeheer: bescherm en beheer de identiteit van gebruikers en bewaak toegang tot waardevolle resources.
  • Beveiligingsbeheer: zicht op en controle van beveiligingstools, altijd up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van cyberveiligheid.
  • Beoordeling en advies die klanten vaak nodig hebben om een strategie te bepalen waarmee ze de AVG kunnen naleven.

Partners met AVG-advies kunnen klanten ook helpen de noodzakelijke wijzigingen door te voeren, waaronder veranderingen aan beleid, medewerkers, procedures en technologie.

Microsoft 365

Microsoft 365 biedt een simpele oplossing voor bedrijven die niet afhankelijk zijn van een Active Directory-domeincontroller, en helpt medewerkers om productief samen te werken middels Office 365.

Meer informatie

Windows 10 Enterprise

Windows 10 Enterprise is ontwikkeld voor grote en middelgrote organisaties en biedt een uitgebreid apparaat- en appbeheer.

Meer informatie

Office 365

Office 365 bestaat uit een reeks Microsoft-productiviteitstoepassingen in één pakket zodat gebruikers samen documenten kunnen maken en hieraan kunnen samenwerken zoals zij dat willen en wanneer zij dat willen.

Meer informatie

Met Tech Data krijgt u de expertise die u nodig heeft zodat u uw klanten kunt helpen toegang tot gevoelige informatie te beheren, bedrijfsdata op verschillende apparaten te beschermen, en hun bedrijf te beveiligen tegen schadelijke bijlagen, verdachte links en andere cyberaanvallen. U kunt ze begeleiden, aanbevelingen doen en adviseren over best practices om bedrijfsdata veilig te houden met simpele en rendabele oplossingen voor de klanten, en ze uw toegevoegde services aanbieden. 

Ontvang exclusieve content

Ontdek waarom u Microsoft Cloud Solution Provider bij Tech Data moet worden

Word een CSP voor de moderne werkplek met Tech Data

Word een CSP voor de moderne werkplek met Tech Data

Een CSP voor de moderne werkplek worden met Tech Data is heel makkelijk. U hoeft alleen een account bij ons te hebben en dit formulier in te vullen.

Registreren
Leverancier van oplossingen voor de moderne werkplek

Leverancier van oplossingen voor de moderne werkplek

Zorg voor meer databescherming bij de klant en vergroot de marges met een moderne werkplek

Meer informatie