Optimaliseer uw cloudbusiness met Cloud Practice Builder

 
 

De uitdaging

Nu steeds meer bedrijven fors investeren in cloudproducten en -oplossingen, is het moment aangebroken om een duurzame cloudbusiness op te bouwen. Voor leveranciers van technologische oplossingen kan het tijdrovend en kostbaar zijn om uit te zoeken wat de beste methode is hun cloudbusiness te onderscheiden van concurrenten – en tegelijkertijd maximale waarde te bieden aan klanten. 

Over Cloud Practice Builder

Cloud Practice Builder helpt leveranciers van technologische oplossingen om snel en tegen lage kosten hun cloudbusiness op te bouwen en uit te breiden. U krijgt de beschikking over hoogwaardige resources en kunt een eenvoudig, stapsgewijs traject volgen om de cloud een strategisch onderdeel van uw bedrijf te maken.

Hoe het werkt

  1. Bepaal uw cloudniveau


    Vul ons Cloud Practice-assessment in om een beter inzicht te krijgen in de huidige stand van zaken in uw onderneming en om de groei- en verbeteringskansen te identificeren
  2. Onthul uw cloudtraject


    Nadat u het Cloud Practice-assessment heeft voltooid, leert u meer over uw cloudtraject. Ook bieden we u transformatietools en hulpmiddelen die zijn afgestemd op uw resultaten
  3. Verkrijg vendorspecifieke competenties


    Krijg toegang tot partnerprogramma’s met behulp van onze handleidingen

Hands-on praktijkadvies

Onze succesvolle Practice Builder-methode helpt partners nieuwe markten te betreden door middel van individuele begeleiding bij de bedrijfsplanning, marketing en verkoopontwikkeling en -ondersteuning. Onze ervaren cloudconsultants begeleiden u bij het realiseren van uw transformatie naar de cloud. Dit beperkt toegankelijke aanbod is ideaal voor gemotiveerde organisaties met een top-down strategisch belang om hun cloudambities verder uit te bouwen.

Om hiervoor in aanmerking te komen, vult u het Cloud Practice-assessment in. Wij zullen contact met u opnemen op basis van uw geschiktheid.