Wij helpen u uw cloudbedrijf op te zetten en uit te bouwen

De opzet en ontwikkeling van uw cloudbedrijf kan uitdagend zijn, vooral als u zelf geen toegang hebt tot de onontbeerlijke, technische deskundigheid voor het beoordelen, migreren, beheren en leiden van uw cloudbedrijf.

Met Tech Data kunt u gedurende de hele levenscyclus uw klanten de allerbeste bedrijfsresultaten helpen realiseren. Van het opzetten van een robuuste strategie voor cloudmigratie tot volledige ondersteuning van cloud- en hybride omgevingen zodra die operationeel zijn. We hebben een aanzienlijk portfolio van cloudservices opgebouwd met talrijke, 24/7 beschikbare cloudsupportservices. Hiermee kunt u investeringsrisico in dure bedrijfsmiddelen beperken tot een minimum. U helpt uw klanten met migratie naar de cloud, het beheer en de optimalisatie van hun infrastructuur, en hun uptime te maximaliseren.

 

 

Op schaal geleverd

Beschikbaar in heel Europa. Uitbreiding van lokale ondersteuning naarmate de service zicht verder ontwikkelt

Ontworpen voor ons kanaal

Projectmanagement, vereenvoudigde communicatie, duidelijke verantwoording, white-label materialen

Scherp geprijsd

Ontworpen met het oog op winstgevendheid voor de partner en scherp geprijsd voor de klant.

Lees meer over onze services

Hieronder vindt u een overzicht van vier belangrijke cloudservices in ons portfolio. U kunt hiermee aan de slag. In onze brochure en onze uitgebreide servicecatalogus vindt u meer meer informatie.

Download onze infographic

Kom meer te weten over de vier belangrijke cloudservices in ons portfolio.

Meer lezen

Download onze brochure

Lees meer over ons robuuste portfolio met cloud-, hybride en on-premise services waarmee onze partners sneller overschakelen naar nieuwe technologieën en bedrijfsgroei realiseren.

Fast Track Migratie

Tech Data biedt cloudmigratieservices zodat uw klanten het optimale halen uit de verhuizing van applicaties van het ene cloudplatform naar het andere.

Meer lezen

Cloud Express

Met Cloud Express biedt Tech Data 24/7 ondersteuning voor de Azure/AWS-cloudinfrastructuur. Met onze white-label service optimaliseren partners hun ICT-middelen en verlagen ze hun cloud-onkosten.

Meer lezen

Cybersecurity

Ontdek managed services voor cybersecurity die u zelf kunt gebruiken of kunt doorverkopen, plus een kanaalprogramma dat uw bedrijf beloont naarmate het groeit.

Meer lezen

24/7 technische ondersteuning

Met de cloudsupportservices (CSS) van Tech Data krijgt u een technisch ondersteuningsteam tot uw beschikking van deskundige engineers die 24 uur per dag online zijn.

Meer lezen

Servicescatalogus

Download onze casestudy’s

Cloud-assessment en -migratie

De services van Tech Data voor beoordeling van cloudvaardigheden en migratie naar de cloud verbetert de prestaties van applicaties en verkort hersteltijden.

Meer lezen

MBS

Maakt continue groei mogelijk en bereidt partners voor op de toekomst.

Meer lezen