24/7 Beheerde cloudservices

 
 

Public clouds bieden hoogwaardige infrastructuren en integreren hardware, softwareapplicaties en alle ondersteunende infrastructuren. Daarom is een openbare cloud steeds vaker de meest kosteneffectieve en flexibele oplossing voor organisaties overal ter wereld. Uw klanten moeten na de inkoop en configuratie van een public-cloudomgeving nadenken over administratieve ondersteuning.

Als de medewerkers bij uw klant geen ervaring hebben op dit gebied, dan kan dat leiden tot uitdagingen. Interne teams verliezen zicht op de ontwikkeling, innovatie en het uitproberen van nieuwe ideeën.

Onze services:

Tech Data heeft een portfolio met beheerde cloudservices, verzorgd door onze zeer deskundige technici. De hosting en beheer van een public cloud wordt hierdoor gedekt en levert de vereiste administratieve ondersteuning.

Het ondersteuningsteam van Tech Data kan de zware administratieve werklast van klanten overnemen. Het maakt niet uit of ze in een bestaande cloudomgeving werken, of net zijn overgestapt.

De white-label Cloud Express Managed Service van Tech Data is van toepassing op zowel AWS als Microsoft Azure. Partners zijn hiermee in staat te groeien, te innoveren, hun public-cloudbedrijf te transformeren en tegelijkertijd te profiteren van hogere marges. Onze service wordt geleverd via een geavanceerd digitaal platform dat de on-boarding versnelt en een hoge mate van automatisering biedt om de tijd en kosten van probleemoplossing tot een minimum te beperken.

Wat 24/7 beheerde cloudservices inhouden


Verkoopbrochure voor Cloud Express Managed Service

Ontdek meer over de Cloud Express Managed Service, onze beheerde services voor openbare clouds

Meer lezen
Error bij het laden van Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/footerBanner.cshtml)