Beveiliging

 
 

De behoefte aan gespecialiseerde ICT-vaardigheden en -middelen groeit omdat technologie zich sterk ontwikkelt en steeds complexer wordt. Deze extra kostenpost is voor de meeste ICT-aanbieders echter een aanzienlijk risico. Het weerhoudt hen er vaak van om nieuwe mogelijkheden te verkennen.

Met de managed services van Tech data biedt u deze uitdaging het hoofd. Tech Data vult uw capaciteiten aan met de expertise van gecertificeerde beveiligingsexperts. Dit helpt u om kansen die hogere marges opleveren te realiseren. Profiteer van terugkerende inkomsten en hechtere klantrelaties zonder uw kernactiviteiten uit het oog te verliezen.

Met de white-label managed services van Tech Data beschikt u altijd en overal over een schat aan vaardigheden, hulpmiddelen en vooraf gedefinieerde services. Deze kunt u desgewenst doorverkopen. Het is de meest flexibele en risicovrije manier om nieuwe kansen aan te boren of de druk op uw technische teams te verlichten. Zij besteden dan meer tijd aan belangrijkere projecten.

Meer lezen

Cloudbeveiliging – Content


Informatieblad over security services

Ontdek meer over onze managed security services

Meer lezen
Error bij het laden van Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/footerBanner.cshtml)