Migratie naar de cloud

 
 

Bedrijven profiteren met de cloud van schaalbaarheid, flexibiliteit en kostenefficiëntie. Daarom willen ze hun applicaties en data naar nieuwe cloudomgevingen migreren. Maar het verplaatsen van applicaties en data naar een locatie buiten het datacenter of van het ene naar het andere cloudplatform is niet altijd eenvoudig. Met expertise, de juiste tools en goede planning zijn de basiselementen gedekt. Inclusief kosten, beveiliging, governance en personeelstraining.

Onze services: 

De assessment- en migratieservices van Tech Data helpen bij het beoordelen van Azure- en AWS-cloudvaardigheden en -verhuizingen. Met deze services ontwikkelt u een effectieve strategie om cloud- en hybride omgevingen volledig te integreren en tegelijkertijd het risico en de complexiteit voor uw klanten terug te dringen.

De schaal, duur, kosten en complexiteit van assessments en migraties worden aan de behoeften van uw klanten aangepast. Tech Data werkt nauw samen met partners om de juiste expertise te bieden.

Onze service is van toepassing op migraties van elke omvang; van één serverworkload tot workloads van grote ondernemingen.

Wat cloudmigratie inhoudt


Verkoopbrochure: services voor het beoordelen van Azure-cloudvaardigheden en -migraties

Lees meer over services voor het beoordelen van Azure-cloudvaardigheden en -migraties

Meer lezen

Verkoopbrochure: services voor het beoordelen van AWS-cloudvaardigheden en -migraties

Lees meer over services voor het beoordelen van AWS-cloudvaardigheden en -migraties

Meer lezen
Error bij het laden van Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/footerBanner.cshtml)