Bouw en schaal uw Microsoft-cloudbedrijf met Tech Data

 
 

Transformeer uw bedrijf vandaag met Microsoft en Tech Data

Met het Microsoft CSP-programma (Cloud Solution Provider) kunt u zakelijke resultaten bieden in een ‘as-a-service model’.  Tech Data zorgt ervoor dat u snel en eenvoudig leverings-, facturerings- en beheerfuncties voor cloudgebaseerde oplossingen en -services kunt bieden.  

Waarom Microsoft CSP met Tech Data

Tech Data heeft veel unieke resources waarmee u naadloos kunt overstappen op de cloud. Dankzij ons uitgebreide cloudportfolio van oplossingen en services, toonaangevende platform en speciale resources kunt u uw cloudbedrijf ontwikkelen en schalen.

Ontvang exclusieve content

Ontdek hoe u met Tech Data de flexibiliteit heeft om uw cloudbedrijf op te zetten en sneller Microsoft CSP kunt worden. 

Bent u klaar voor de cloud?

Bent u klaar voor de cloud?

Met de Cloud Practice Builder van Tech Data kunt u beoordelen in hoeverre u klaar bent om over te stappen op de cloud.

Cloud Practice Builder
Neem deel aan onze events

Neem deel aan onze events

Van webinars tot workshops: ontdek welke Microsoft CSP- en Tech Data-events er worden gehouden en meld u aan.

Nu registreren
Registreren

Registreren

Een CSP worden met Tech Data is heel makkelijk. U hoeft alleen een account bij ons te hebben en dit formulier in te vullen.

Nu registreren

CSP vs. andere licenties

Als u klanten heeft die Microsoft-producten kopen via een open abonnement of SPLA, kunt u overwegen ze naar CSP te migreren aangezien dit winstgevender en flexibeler is. Tech Data ondersteunt u bij de training en bedrijfs- en marketingplanning die u nodig heeft voor deze transformatie. Hieronder ziet u de redenen om over te stappen van andere licentiemodellen naar CSP.

Open

Open is niet schaalbaar. CSP biedt u meer flexibiliteit. U heeft al ervaring met de verkoop van Office 365. ‘Open’ is niet langer het enige beschikbare model dat beschikbaar is via distributie.

SPLA

U heeft ervaring met maandelijkse cycli. Office hosten via SPLA is gemiddeld duurder en de licenties zijn ingewikkeld. Met CSP kunt u naast hun bestaande aanbod ook Office aanbieden.